Uw hulpvraag

U heeft de stap gemaakt om naar een psycholoog te gaan. Het kan ook zijn dat u bent doorverwezen.
Voor aanmeldingen: 072-5648931 of email: ppdemare@xs4all.nl

In het geval van crisis in de avond, nacht of weekenduren kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost in uw regio. Zij zullen indien nodig de crisisdienst van de GGZ inschakelen.

Op deze site vindt u informatie over de praktijk, het hulpaanbod en de manier van werken. Psychologenpraktijk ‘de Mare’ is sinds 2002 gevestigd in Gezondheidscentrum de Mare. Als eerstelijnspraktijk wordt gewerkt op het kruispunt van de algemene gezondheidszorg in samenwerking met de huisarts. De praktijk richt zich op laagdrempelige, kortdurende psychologische hulp bij veel voorkomende psychische klachten. Het gaat hier voornamelijk om de behandeling van depressie, paniekaanvallen en angstklachten, rouwverwerking, somatische klachten, spanning gerelateerde klachten en relatieproblematiek. Verder is er veel ervaring met werk gerelateerde problematiek.

De wachtlijst is over het algemeen een aantal weken. U start dan met de intake waarop direct ook het behandeltraject start. Er is dus geen wachttijd tussen intake en behandeling. De therapeut die de intake doet zal ook uw behandelaar zijn. Carolien van Weert heeft op dit moment een wachttijd van 6 weken. Bij Rob de Graaff kunt u binnen 2 weken terecht.